Man som ska göra penisförstoring och penisförlängning

Funderat på penisförstoring eller penisförtjockning?

Boka tid för konsultation hos Dr Johan Thorfinn på Plastikakademin i Linköping.  Johan har mer än 20 års erfarenhet av plastikkirurgi. Följ Johan på Instagram som @drjohanthorfinn. Du kan också läsa mer på Plastikguiden om manlig intimkirurgi.

Din resa börjar nu.

Vad är penisförlängning?

Penisförlängning är en kirurgisk procedur som syftar till att öka penisens längd. Detta uppnås ofta genom ett ingrepp som kallas för klyvning av ligamentum suspensorium. Under detta ingrepp skärs delar av ett band som håller penis nära blygdbenet av, vilket gör att mer av penisen som tidigare var dold inne i kroppen blir synlig. Denna metod kan öka penisens längd med ungefär 1 till 4 cm. Det är viktigt att komma ihåg att resultaten varierar och att ingreppet inte påverkar storleken på penis i erigerat tillstånd. Det är också viktigt att dra i penis regelbundet efter operationen för att förhindra att det avskurna bandet läker fast i sin ursprungliga position och minskar den uppnådda förlängningen.

Hur gör man penis tjockare?

Förtjockning utförs genom fetttransplantation. Vid denna procedur tas fett från en annan del av kroppen och injiceras i penis, vilket kan öka omkretsen med upp till en tredjedel. Det är dock inte säkert att allt transplanterat fett blir kvar permanent, och det kan krävas upprepade behandlingar. Alternativa metoder inkluderar implantat, men dessa innebär en högre risk för komplikationer som infektioner. 

Vad finns det för risker?

Alla kirurgiska ingrepp, inklusive penisförstoring, medför vissa risker som infektioner eller ärrbildning. Därför är det viktigt att diskutera dessa risker noggrant med en kvalificerad plastikkirurg innan man bestämmer sig för en operation.

Vi kommer inte lämna ut dina kontaktuppgifter till någon annan.

 Läs vår mer i Integritetspolicy.

Den här webbplatsen använder cookies.  Läs mer.