Några tankar om penisförstoring

”När jag först tänkte på att förstora min penis, kändes det som ett stort och kanske till och med tabubelagt steg. Det var inte bara en fysisk förändring, utan också något jag ville göra för självkänslan och självförtroendet.

Jag hade googlat fram olika alternativ, såsom att äta bättre och läkemedelsbehandling. Efter ett tag fattade jag att dessa metoder ofta var missledande och effekten var tveksam. Jag tittade också på alla annonser om mirakelpiller men vågade aldrig beställa – varför skulle jag riskera min hälsa genom att stoppa i mig en helt okänd tablett??

Det var då jag började fundera på kirurgiska alternativ. Jag förstod att penisförstoring inte bara handlar om fysisk förändring; det handlar om att känna sig bekväm och trygg i sin egen kropp. Jag kontaktade en plastikkirurg och vi diskuterade mina mål och förväntningar. Jag kände att jag behövde ha koll på alla aspekter av ingreppet. Efter ett tags funderade så bestämde jag mig för att göra det.”

Operationen gick smidigt

”Kirurgin i sig var ett stort steg. Innan jag bestämde mig kändes det overkligt.  Jag valde göra både en förstoring och en förlängning för att ha bäst chans att få det resultat som jag önskade. Jag blev sövd så själva operationen var inga problem. Jag åkte hem senare på dagen. Alla på kliniken var verkligen väldigt schyssta! Innan jag kom dit på morgonen så skämdes jag som en hund och var på väg att ställa in flera gånger, men mottagandet var verkligen bra.

Efter operationen följde läkningsperioden. Det var inte så farligt som jag hade trott. Jag kände mig faktiskt modig och lättad att jag hade tagit det här steget. 

Jag gjorde verkligen så gott jag kunde för att följa alla instruktioner efteråt för att resultatet ska bli bra. Man får inte glömma att dra i penis för att förhindra att den strängen som tas bort och gör penisen längre läker fast igen. Denna period tror jag var viktig för att resultatet blev så bra som det blev.”

Livet efter penisförlängningen

”När jag ser tillbaka på hur jag började med funderingar på att göra nåt åt storleken och sedan hur jag till slut valde att bli opererad så känns det bra. Visst fanns det risker, men att ta kontroll över min kropp och min självbild var värt det. Att känna sig säker och bekväm i sin egen kropp är värt mycket.

Denna resa har inte bara varit om min kropp. Jag står här idag, stoltare och mer självsäker, med vetskapen att jag tog rätt beslut för mig.”

Den här texten beskriver ett exempel på hur en patient kan uppleva processen från beslut till operation. Detaljer i berättelsen är fiktion pga patientsekretess. Det är inte ett citat i sin helhet från en verklig person.


Har du funderat på hur din resa skulle kunna bli? Läs mer här.

Du kan också hitta mer information om manlig intimkirurgi på andra ställen. Vår noga med att göra din research ordentligt innan du bestämmer dig.

Den här webbplatsen använder cookies.  Läs mer.